Magyarország egyik legnagyobb készlettel bíró, ISO 9002 minőségbiztosítással rendelkező ipari szerelvénykereskedése

Szalai és Társa Acélkereskedelmi Kft.

1106-Budapest, Maglódi út 16. szám alatt várja kedves ügyfeleit.

Több éves tapasztalattal rendelkező üzletkötőink megfelelő szakmai felkészültséggel és segítséggel kezelik partnereink érdeklődését. Készletgazdálkodó munkatársaink gondoskodnak a megfelelő mennyiségű áru beszerzéséről, raktározásáról, igény esetén kiszállításáról. A beérkező termékek raktározásra csak gondos minőségi ellenőrzés után kerülnek. Ennek során ISO minősítéssel rendelkező kooperációs partnerek bevonásán kívül saját minőség-ellenőrzési csoportot is működtetünk. A mintegy 600m2-en tárolt készletünkben megtalálhatóak a 

  • gyógyszer- és élelmiszeripar számára magas tisztasági fokot és jelentős vegyi ellenállóságot biztosító szerelvények (gömbcsapok, elzáró szelepek, membránszelepek, pillangószelepek, tolózárak, szűrők, nézőszakaszok, kompenzátorok és karimák) 1.4408 és 1.4404 saválló acélból, PTFE tömítéssel. FDA minősített tömlők szilikonból és teflonból (PTFE).
  • Vegyipar és energiaipar számára nagynyomású, gőzüzemre is alkalmas acél szerelvények: tolózárak, szelepek, pillangó- és visszacsapó szelepek kovácsolt és öntött acélból.
  • Tömlők, tömlőkapcsolók vegy-, élelmiszer- és olajipar számára.

Minősítések Cégünk ISO9001, valamint NQA minősítéssel rendelkezik és kizárólagos magyarországi forgalmazója az Aflex Hose Ltd. és a Gassó cégeknek. A teljes méretű dokumentumokért kattintson a képekre!